BRASSERIE DE SCHEEPVAART

BRASSERIE DE SCHEEPVAART Brasserie De Scheepvaart

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 109 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Brasserie De Scheepvaart. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2022 om 15:21 Zeer lekker en grote porties
26 apr 2022 om 8:38 Steak perfect gebakken en vispannetje was heerlijk werd le gezegd
8 mrt 2022 om 22:54 Heel lekker en zeker genoeg, hele vriendelijke mevrouw die bestelling levert
17 jan 2022 om 21:48 Het eten dat we geleverd kregen was enorm lekker, maar de portie was wel vrij klein en voor het geld dat we betaalden vonden we dat wel jammer. De service en levering was helemaal oké !
8 jan 2022 om 21:24 De steak was perfect gebakken en zeer goed, champignonsaus was heel lekker, samengevat alles super. Bezorgtijd was op het gevraagde uur toppie en een zeer vriendelijke dame die komt bezorgen
19 nov 2021 om 21:05 Heb een 2de bestelling bij takeaway. com moeten plaatsen omdat er bij de kabeljauw NIET vermeld stond dat er garnalen bij waren en ik een alletgie heb aan garnalen & co
12 okt 2021 om 21:08 Heel lekker en zeer vriendelijke dame die je bestelling brengt
17 aug 2021 om 19:19 Heel lekker alleen door mijn maagverkleining waren de ribben te pikant Top was lekker voor heehaling vatbaar maar dan priberen we zens iets anders Top prijs, kwaliteit en hoeveelheid
10 aug 2021 om 17:30 allereerste keer hier besteld en wauw !! super lekker en supervriendelijk en meer dan voldoende , zeker een aanrader , wij zijn fan , dankjewel !!
13 jul 2021 om 21:33 Super lekker en heel warm. Voor herhaling vatbaar!
3 jul 2021 om 22:32 Er was een fout gebeurd in de keuken maar werd rap recht gezet .
14 jun 2021 om 22:57 kwaliteit vlees mixed grill was zeer ondermaats (platte hamburger zoals frituur, worst die meer naar deeg dan vlees smaakt, lam met veel vet en amper vlees), In vispannetje was geen saus, enkel zeevruchten en waarschijnlijk saus vergeten? Teleurstellend